ANNA Bloemen
          Mensen, bloemen, passie, ambacht

- CORONA -

Vooralsnog mogen en kunnen we volgens aangepaste openingstijden openblijven. Ook onze webshop blijft geopend.

Wij hanteren momenteel strengere hygiënische maatregelen, oa;

Het regelmatig ontsmetten van de balie & pinautomaat / Werknemers wassen met regelmaat hun handen / We nemen contant geld wel aan maar niet meer hand-op-hand / een afstand van elkaar behouden van 1,5 meter / maximaal 2 klanten per keer in de winkel / vanzelfsprekend ook geen zieke werknemers op de vloer.

Daarnaast willen wij iedereen veel sterkte wensen in deze tijden.

__________


 

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen momenteel alleen in Uden.


Is jullie website veilig? Ook wat betreft betalen?

Jazeker! Onze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding. U kan zonder zorgen gebruik maken van de site, ook wat betreft het verrichten van betalingen in de webshop.


Hoe worden mijn gegevens gebruikt?

Als u een bestelling plaatst, gaan wij discreet om met de door u opgegeven data. Wij gebruiken in principe alleen de aflevergegevens, de tekst die u opgeeft voor het kaartje en incidenteel het telefoonnummer van de afzender. De rest van uw gegevens; denk aan betaalgegevens etc., kunnen door ons niet worden ingezien. Ook gebruiken wij uw gegevens nooit voor reclame of acquisitie.


Klopt het dat ik geen bezorgdatum kan kiezen via de webshop?

Het klopt dat u geen specifieke datum kan kiezen via de webshop. Als u vóór 16:00 besteld, zal uw bestelling de zelfde dag nog bezorgd worden. Als u ná 16:00 besteld, wordt uw bestelling de eerstvolgende dag bezorgd.


Ik wil een bruids- of rouwstuk/boeket bestellen. hoe doe ik dit?

U kan dan het beste mailen naar INFO@ANNABLOEMEN.NL, of bellen naar 06-22 72 54 88. Dan kan u eventueel een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Houdt er van tevoren rekening mee dat zulke stukken meer tijd kosten om te maken en dat wij niet altijd bepaalde bloemen op voorraad hebben. Maak dus wat ruimer van tevoren een afspraak zodat wij specifiek gewenste bloemen in kunnen slaan.