ANNA Bloemen
          Mensen, bloemen, passie, ambacht

Is jullie website veilig? Ook wat betreft betalen?

Jazeker! Onze website maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. U kan zonder zorgen gebruik maken van de site, ook wat betreft het verrichten van betalingen in de webshop.


Hoe worden mijn gegevens gebruikt?

Als u een bestelling plaatst, gaan wij discreet om met de door u opgegeven data. Wij gebruiken in principe alleen de aflevergegevens tijdens het bezorgen, om de door u eventuele opgegeven tekst op een kaartje te schrijven en incidenteel het telefoonnummer van de afzender mocht dit specifiek nodig zijn. De rest van uw gegevens; denk aan betaalgegevens etc., kunnen door ons niet worden ingezien. Ook gebruiken wij uw gegevens nooit voor reclame of acquisitie. 


Ik wil een bruids- of rouwstuk/boeket bestellen. hoe doe ik dit?

U kan dan het beste mailen naar INFO@ANNABLOEMEN.NL, of bellen naar 06-22 72 54 88. Dan kan u eventueel een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Houdt er van tevoren rekening mee dat zulke stukken meer tijd kosten om te maken en dat wij niet altijd bepaalde bloemen op voorraad hebben. Maak dus wat ruimer van tevoren een afspraak zodat wij specifiek gewenste bloemen in kunnen slaan.