ANNA Bloemen
          Mensen, bloemen, passie, ambacht

- CORONA -

Vanaf dinsdag 14 december 2020 geld er een landelijke lockdown. Onze bloemenzaak zal gedeeltelijk open blijven, wat het volgende betekent;

- Alléén de buitenverkoop van bloemen en boeketten zal nog toegestaan zijn, wij zullen een bescheidener assortiment voor onze deuren hebben staan. Het zal momenteel niet mogelijk zijn zelf uw boeket samen te stellen.

- Voor extra gemak kan u ook bij ons bestellen op ONZE BESTELPAGINA. Hier kan je makkelijk snel je boeket bestellen voor bezorging. Onze bezorger volgt uiteraard de coronaregels en gaat veilig te werk.

- Wilt u een bloemstuk bestellen op oase (zoals bijvoorbeeld rouwwerk), dan kan u nog altijd bij ons terecht via info@annabloemen.nl of via 06-22 72 54 88.

- En uiteraard blijven wij alle hygiënemaatregelen volgen (o.a. het regelmatig ontsmetten van de balie, de pinautomaat, onze handen, etc. Het dragen van een mondkapje en het houden van afstand).

Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze tijd!

_____________


Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen momenteel alleen in Uden.


Is het nog mogelijk om vandaag een boeket te laten bezorgen?

Dit is zeker mogelijk! Als u vandaag nog vóór 15u besteld kan het ook nog vandaag bezorgd worden. Dit hoeft u alleen in te vullen bij de 'bezorgdatum'  tijdens het bestellen. Vult u echter de datum van vandaag in, maar is het na 15u? Dan wordt uw boeket de eerstvolgende dag bezorgd. Tijden kunnen wij helaas niet afspreken.


Is jullie website veilig? Ook wat betreft betalen?

Jazeker! Onze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding. U kan zonder zorgen gebruik maken van de site, ook wat betreft het verrichten van betalingen in de webshop.


Hoe worden mijn gegevens gebruikt?

Als u een bestelling plaatst, gaan wij discreet om met de door u opgegeven data. Wij gebruiken in principe alleen de aflevergegevens, de tekst die u opgeeft voor het kaartje en incidenteel het telefoonnummer van de afzender. De rest van uw gegevens; denk aan betaalgegevens etc., kunnen door ons niet worden ingezien. Ook gebruiken wij uw gegevens nooit voor reclame of acquisitie.


 Ik wil een bruids- of rouwstuk/boeket bestellen. Hoe doe ik dit?

U kan dan het beste mailen naar INFO@ANNABLOEMEN.NL, of bellen naar 06-22 72 54 88. Dan kan u eventueel een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Houdt er van tevoren rekening mee dat zulke stukken meer tijd kosten om te maken en dat wij niet altijd bepaalde bloemen op voorraad hebben. Maak dus wat ruimer van tevoren een afspraak zodat wij specifiek gewenste bloemen in kunnen slaan.