ANNA Bloemen
          Mensen, bloemen, passie, ambacht

WEGENS DE DRUKTE ZAL DE WEBSHOP OP ZONDAG 4 APRIL/EERSTE PAASDAG GESLOTEN ZIJN. ONZE FYSIEKE WINKEL IS DIE DAG GEWOON GEOPEND VAN 10-17.

------

EERSTE EN TWEEDE PAASDAG ZIJN WIJ GEOPEND!

EERSTE PAASDAG/ ZONDAG 4-4; 10-17

TWEEDE PAASDAG/ MAANDAG 5-4; 11-17 

_____


- CORONA -

Vanaf dinsdag 14 december 2020 geld er een landelijke lockdown. Onze bloemenzaak zal gedeeltelijk open blijven, wat het volgende betekent;

- Alléén de buitenverkoop van bloemen en boeketten zal nog toegestaan zijn, wij zullen een bescheidener assortiment voor onze deuren hebben staan. Het zal momenteel niet mogelijk zijn zelf uw boeket samen te stellen.

- Voor extra gemak kan u ook bij ons bestellen op ONZE BESTELPAGINA. Hier kan je makkelijk snel je boeket bestellen voor bezorging. Onze bezorger volgt uiteraard de coronaregels en gaat veilig te werk.

- Wilt u een bloemstuk bestellen op oase (zoals bijvoorbeeld rouwwerk), dan kan u nog altijd bij ons terecht via info@annabloemen.nl of via 06-22 72 54 88.

- En uiteraard blijven wij alle hygiënemaatregelen volgen (o.a. het regelmatig ontsmetten van de balie, de pinautomaat, onze handen, etc. Het dragen van een mondkapje en het houden van afstand).

Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze tijd!

_____________


ANNA Bloemen staat voor bijzondere boeketten met een vleugje eigenaardigheid. Authenticiteit en karakter voeren bij ons de rode draad. Wilt u het modern en ongerept of juist traditioneel en romantisch? Wij bieden u diverse keuzes aan in verscheidene prijsklassen.

Bij ANNA kan u onder andere terecht voor:

- Boeketten; in verscheidene maten, vormen en kleuren. 

- Losse bloemen en bossen.

- Een ruime collectie vazen. 

- Gepersonaliseerde rouwwerken.